Cumartesi, Mayıs 01, 2010

Hanımlar en değerli varlıklardır...

HANIMLAR EN DEĞERLİ VARLIKLARDIR..F.MORAY

Sevgili dostlarım , ekte gönderilen Powerpoint slayt gösterimini, sesi açıp dikkatle dinleyince Anaların , Bacıların, Ninelerin kısaca Bayanların ne kadar kutsal varlıklar olduğu bir kez daha gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti..Siz bayanlar adına hem gururlandığımı , hem de 21 yüzyılda bayanları önemsemeyen ataerkil uygulamalara, hemcinslerinin alet edildiğini görmekten duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim.

Bayanların ne kadar kutsal, üretken, saf, temiz, yardım sever , acıları göğüsleyen ve vefakar olduğunu çok iyi bilen biriyim. Zira 87 yaşında kaybettiğim Anam , babamın erken vefatıyla 28 yaşında dul kaldığında en büyüğü 11 yaşında dört erkek kardeş ortada kalmıştık...Anam bir daha hiç evlenmemiş ve saçını süpürge ederek hepimizin yüksek okullarda okumasına imkan sağlamıştı..

Hem Analık hem de Babalık yapan , en önemlisi de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK dönemini yaşayan ve onun ilke ve devrimlerini bizlere aşılayan anamız sayesinde elimiz bu gün gerçekleri yazmak adına korkmadan kalem kullanabiliyor..
Ben kendi adıma bir şeyler yazarak hedef kitlemi çoğaltabiliyor ve onlarla tek bir yumruk olabiliyorsam bunu önce ilham aldığım Atatürk’üme , sonra yaşamımı şekillendiren ,renklendiren ve onurlandıran Anama , daha sonrada Öğretmenlerime borçluyum..
Bu nedenle kendini korumaktan aciz olmadığı bilinen böylesine münevver, ahlaklı bayanlarımızı baskıyla evine kapatmaya gayret gösteren despot erkek zihniyetinden nefret ediyorum..
O kendini korumaktan aciz olmayan münevver bayanların hak ve hukukunu dile getirirken hissettiğim burukluğu inanın anlatamam..
Yoğunlukla gözlerimizin alışması adına yaratılmaya çalışılan ve bilinci kapanan cicili bicili peçeli, çarşaflı bayanları camiamızda sıklıkla görürken , Türkiye’nin nerelere götürülmek istendiğini anlamak hiçte zor değildir..
Bu nedenle aydınlığa hasret bırakılmaya çalışılan bayanlarımızın yaşamını karartmaya çalışmak adına bilinçli kapanan satın alınmış bayanlara bir uyarım olacaktır..
“Takip ettiğiniz yol tehlikelerle doludur.. 21 yüzyıl akıl çağıdır..Çağ dışı yaşantıya alet olmak, bayanları ilkelliğe mahkum etmektir..”

Birde bilinmesi gerekenlerden habersiz yetişen ( televizyonlarda yayınlananlar) toplumumuzun gözünden kaçırılan bir uygulamaya dikkat çekmek istiyorum..

“Emperyalistler hiçbir zaman Demokratik, atılımcı, araştırıcı, kendi imkanlarını kullanarak zenginleşen ülke görmek istemez..”
Bu maksatla bir ülkeyi sömürmek için amansızca takip ettiği üç önemli stratejiyi hayata geçirir..

Önce ülkenin Din’ini daha sonra da Dil’ini yok ederek bölüp parçalar.. Daha sonra da borçlandırarak ( Ekonomik bağımlılık) kendine bağımlı hale getirir ki artık o ulus, vasıfsız bir toplum haline dönüşmüştür...

Gerisi son tahlilde olduğu gibi malumun tekrarıdır..

Emperyalistlerin stratejilerine destek veren içimizdeki vatansızlarca, Din’ini bilmeyenlerin kandırılacağı yer ne yazık ki İbadethanelerimiz olmaktadır.
Ülkemizde .Din’ini bilmeyenlerin kandırılması ve Manevi duyguların istismarı kutsal mekanlarda hiçte zor değildir..

Meydanı boş bulup birilerinin himayesinde para karşılığı satın alınmış bayanlar! şimdi size tekrar sesleniyorum..
Allahın biz Müslüman’lara bahşettiği Kur’an’ı Kerimi , elinizi şakağınıza koyup ,kendi lisanınızı onurlandırarak Bakara suresinin 44’cü Ayetinde belirtildiği gibi okursanız üzerinizde oynanan oyunları görebilirsiniz... Dünya'da sizin hayal ettiklerinizi yasayan İran , size bu kadar yakınken hemcinslerinizi ateşe atar olmanızı anlamak mümkün değildir..
Üzerinizde oynanan oyunu anladığınızda iş isten geçmiş olacaktır… Bu kadar alımlı olduğunuz dikkate alındığında sizin gidecek başka yerinizin olduğu anlaşılıyor ama , baş tacı ettiğimiz o muhteşem eli öpülecek bayanların ne yazık ki ! kan dökülerek, büyük sıkıntıları göğüsleyerek bizlere emanet edilen bu ülkeden başka gideceği bir ülke yoktur..
İşte sevgili hanımefendiler, ben bu gösterimi izlerken birden aklıma takılanlar burada kaleme döküldü.. Eğer düşüncelerimle sizleri üzdüysem beni affediniz..
Son sözün nedir derseniz?..

Haklarınızın korunmasında erkeklere ihtiyacınız olmayacak kadar Onurlu, Mücadeleci ,Zeki Ve Akıllısınız!!!!

Sonuç olarak ; yukarıda açıkladıklarımın ışığında ,bir günde dört mevsimin hüküm sürdüğü , ele geçirene büyük avantajlar sağlayabilecek bir vatanda yaşadığımız nedeniyle düşmanımızın çok olduğunu unutmayacak kadar gerçekleri bildiğinize inanan bir oğlunuz, , kardeşiniz ve kısaca sizi seven biri olarak en içten saygılarımı sunuyorum..

Fevzi MORAY 01 Mayıs 2010 İZMİR…..



________________________________________

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder