Cuma, Mart 14, 2014

KARANLIK GELECEĞİN  AYAK SESLERİNİ DUYUYOR MUYUZ!. 14 MART 2014
Sevgili dostlarım,  en büyük  çekincem  son günlerde  olumlu  gelişmelerin etkisi altında kalarak rehavete kapılmaktır.  Üzerimizde oynanan oyunlara daha bir temkinle , bilinçle ve kuşkuyla yaklaşmanın  sayısız yararları vardır. Bu minvalde  doğru kararlar verebilmek ve doğru hedeflere emin adımlarla ulaşabilmek için ABD’yi ve onun içinde ve/fakat ondan   müstakil  ve etkin   hareket eden  kurumları yakından tanımak gerekir.

Zira bu gizli güçlerce yönetilenler,  - kim midir onlar,    Obamalar , George Bushlar , Saddamlar, Kaddafiler , diğer ülkelerdeki kurulan hükümetler,   vb. – küresel gücün  nezdinde sadece birer semboldürler.  
Asıl önemli olan;  demokrasiyi rafa kaldırmaya yönlendirilmiş  hükümetleri başa geçirenlerin  kimler olduğu konusunda cahil kalmamaktır..
Merak ettiğinizi bildiğim  bu güçler topluluğu kimler midir?  ;, CIA, FBI , PENTAGON , gladyoyu yönetenler  ve  ABD Silah Sanayini elinde bulunduranlardır tabii ki…

Malum olduğu üzere küresel devin  vazgeçemeyeceği Milli Hedef ve Menfaatleri vardır.. Dünyaya hakimiyet teorilerinden  önemli olan ilk üçü,  Kenar Kuşak ,Kara Hakimiyet ve   Yeşil Kuşak  teorisidir.  Bütün  TEORİLERİN  ibresi , dünyaya hakimiyet üzerinde kilitlenmiştir.   

Son dönemde Ukrayna’nın  ve Suriye’nin  sıkça  gündemi işgal ettiği gözden kaçmamaktadır. Bu nedenle de kısaca Kara Hakimiyet Teorisine özel  bir DİKKAT gerekir.  Kenar Kuşak Teorisiyle   SSCB’ni ve onun  vazgeçilmezi olan   Komünizm rejimini  yıkan batının , Avrupa’ya, Afrika’ya ve Asya’ya  hakim olabilmesi  için uyguladığı projenin adıdır , KARA HAKİMİYET TEORİSİ.
Diğer bir deyişle, gerek Suriye’de gerekse Ukrayna’da  olup bitenler  dünyaya  hakimiyet planın parçalarıdır. Bu planın  yüklenicisi ise  ABD’nin ta kendisidir…

Tüm gelişmeleri bu çerçevede değerlendirdiğimizde ise  öncelikle  birinci olarak , ABD’nin tek kutuplu dünyanın  küresel liderliğini, sonsuza kadar sürdürmek istediğini  bilmeliyiz. İkinci olarak da   dünyanın hiçbir bölgesinde küresel gücün , emellerine karşı direnen bir güç istemediğini akıllardan çıkarmamalıyız..
Hal böyle olunca  Ukrayna ve Suriye’de yaşananlar , küresel devin hedefe ulaşma yolunda vazgeçilmez saldırganlığına ve telaşına  ÖZEL DİKKAT gerekir..

Şu ana kadar çizdiğim kötümser tablo için sizlerden özür diliyorum. 

İç ve dışımızdaki gizli güçlerce , üzerimizde oynanan oyunları görmememiz adına insanımız , çeşitli programlarla  adeta bombardımana tutulmakta ve beyinler uyuşturulmaktadır..(Survivor, Evlenme  vb.. programlarla) 

Uyanık olmaya devamla: birinci öncelikle  düşüncelerine ve tespitlerine önem verdiğim  ve Okyanus ötesinde Türkiye’nin  güvenilir sesi olmuş Sayın Savaş Suzal’ın 11 Mart 2014 de Yeniçağ gazetesinde kaleme aldığı yazısından bir paragrafı sizlerle paylaşmalıyım.. 

Amerikalılar, özellikle bizim gibi ülkelerde yolsuzluğa müsait adamları seçip, kolay kullanmak için başa getirirler. Anlaşılan bunların götürdüğü miktar Amerikalıların tolerans sınırlarını bile geçmiş. Duyduklarımız, herhalde bu yıl içinde duyacaklarımızın yanında hafif kalacak gibi.

Yine bu minvalde , Amerika’nın  alenen ortaya koyduğu kirli emellerini bir kere daha dile getirmenin ne zararı olur ki..

"Amerika Olarak Biz Neden Güçlüyüz Biliyormusunuz? Bizler Aramızdaki Vatan Hainlerini Öldürürüz.Diğer Ülkelerdeki Vatan Hainlerini İse Kahramana dönüştürüp O Ülkelerin Üst Yönetim Kurumlarının başına getiririz"  Henry Kisssinger,Yahudi kökenli ABD eski dış işleri bakanı:

Şimdi ise  önümüzü aydınlatacak başka bir ifşaatı  sizlerle paylaşmalıyım. 

Türk-İran asıllı ve eski FBI çevirmenlerinden  ve ABD’nin örtülü Gladyo operasyonlarını basına sızdıran Sibel Edmonds’nın  ekte ki görüş ve düşünceleriyle  sizleri baş başa bırakıyorum..
https://mail.google.com/mail/#inbox/144c01ac92b21902?projector=1

Dile getirdiklerini  ALTINI ÇİZEREK OKUYUNUZ LÜTFEN   Bu sayede küresel devin  kirli emellerine hedef olan ülkemizin  üzerindeki  sis perdesi  umarım kalkacaktır .

Uygulanan bu kadar iç karartıcı  senaryolardan sonra çözüm nedir derseniz? 
1 1-Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin  bir an evvel uyandırılması  gerekmektedir.
22-- ismi duyulmayan nice vatansever insanları yukarıya taşıyacak köklü sistemlerin ;  - seçim sistemi, partiler kanunu, seçim barajı gibi- el birliği ile  yürürlüğe sokulması elzemdir..
SONUÇ NEDİR DERSENİZ:
Biz istemediğimiz halde  uzun yıllar kokuşmuş  bu sistemle ülkeyi yönetenler!, İsmini adeta ezberletenler!  Yukarıdaki  rasyonel  dileğimin   gerçekleşmesiyle   tarihin derinliklerine  BİR DAHA ANILMAMAK üzere göçeceklerdir.
Aksi halde işimiz yine Allah’a dua etmeye kalır….
En derin sevgi ve saygılarım uyanık  ve cesaretli olanlara ve vatanını sevenleredir..
Fevzi Moray
Vatansever Türk vatandaşı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder