Cumartesi, Haziran 26, 2010

ORDU BAŞARISIZ DİYENLEREDİR SÖZÜM. Fevzi MORAY

ORDU BAŞARISIZ DİYENLEREDİR SÖZÜM. Fevzi MORAY



Sevgili dost ve silah arkadaşlarım, sinirlerimizi bozan cümlelerin havada uçuşmadığı günlere hasret kaldık..Rutin olarak 21 Haziran 2010 günü internetin gazete okuma bölümüne göz attım.. Bugün gazetesi yazarı Bayan Gülay Göktürk, defterimden sildiğim ve yazılarına bırakın yorum yapmayı okumaya dahi gerek görmediğim bir yazardır..Ancak insanı çileden çıkartan “Ordu neden bu kadar başarısız” başlıklı yazısı internet haberciliği tarafından en çok okunan yazarlar sıralamasının başına taşındığı için okumak durumunda kaldım.. Üzerimizde oynanan oyunları biraz bilen bir Türk vatandaşı olarak inanın zat-ı muhterem adına üzüldüm.. Okuduğunuzda aynı duyguları siz değerli dostlarımın da yaşayacağına inanıyorum..

Lütfen tıklar mısınız? Ordu neden bu kadar başarısız? G.G.

Kullandığı tehlikeli başlık ve peşi sıra dile getirdiklerinden olayı nasıl çarpıttığını gözlemlemek mümkündür..Türkiye’de yaşayanlar! neden halkı yanlış yönlendirmek adına son derece tehlikeli ifadeleri bilinçli olarak yazılarına taşır akıl erdirmek mümkün değildir..

Ama burası Türkiye ve burada doğmanın avantajlarından çok daha fazla içimizi dağlayan dezavantajları vardır..

Anılanın yazısının tamamı okunduğunda kimlere! hizmet ettiği anlaşılır...

Beynimizi esir alma konusunda hüner sahibi olan İnternet haberciliği her zaman olduğu gibi bu tip yazıları 21 Haziran 2010 günü baş köşeye taşıyarak niyetini açıkça belli etmiştir.

Vatanını seven akil insanları yukarı taşıyacak sistem, henüz ülkemde hayata geçirilmemiştir..Ancak ben bu savaşı; gerçekleri gören, ülkesini ve insanını seven ve en önemlisi de kutsal topraklar için ölümüne mücadele etmeyi şiar edinmişlerin kazanacağına inanıyorum..Bakmayınız siz bu günlerde bazı sözde medya mensuplarının , Millet Vekillerinin , ülke yönetimine soyunanların yüksek perdeden çıkan sesine.



Keser döner sap döner gün gelir hesap döner .. O gün geldiğinde ben yine bu vatanın kutsal topraklarında gözümü dört açarak hedef kitlemi her konuda gerçek haberlerle buluşturacağım. Ancak bu gün sesleri duyulanların o günlerde nerede olacaklarını açıkçası çok merak ediyorum!?.. …

Merak etmesinler Gülay hanımlar ve aynı yolda bir yerlere hizmet edenler, artık halkımız kimin ne olduğunu ve ne yapmak istediğini çok iyi bilmektedir..

Görevim; her zaman olduğu gibi, kara propaganda ile kafası karıştırılan Türk insanını gerçeklerle buluşturmak olacaktır..Siz dostlarıma yardımcı olmak maksadıyla gözden kaçan ve fakat bilinmesi elzem olan hayati konuların bir bölümü aşağıdaki mütevazı sitemdedir..

http://morayfevzi.blogspot.com/

Ey! kalemşorlar , halkın güvenini kazanmak istiyorsanız eğer , önce ayaklara düşen kurumunuzu ıslah etmeye çalışınız.. Çünkü bizler Psikolojik harbin silahını , pardon kalemini acımasız savaşın kuralına göre kullandıkça kimseyi aldatamayacağınızı çok iyi biliniz.. Kasıtlı ve kafa karıştırıcı yazılarınızın fitilinin Küresel Güçler tarafından ateşlendiğini artık bilmeyen kalmamıştır ülkemizde.. İnsanların sevgisini ve güvenini kazanmak istiyorsanız eğer , lütfen doğru haberleri, habere susamış olanlara zamanında ve kafa karıştırmadan veriniz..

Şimdi kısaca hanımefendinin bazı söylemlerine yorum getirmeye çalışayım efendim.



Değil yalnız bırakılmış 700 000 kişilik bir ordu ile, olaylardan habersiz bir milyarlık nüfusla bile terör belasını çözmek imkansızdır. Bu böyle biline… Terör öyle bir beladır ki, gündüz yanınızda bulunan kuzular , gece birilerinden aldığı destekle anında kurda dönüşürler…Vatan sevgisinden , şereften , onurdan nasibini almamış gafillerin nerede olduğunu ve ne yapmak istediğini kestirme şansınız olamaz...



Deniliyor ki “ İstihbarat paylaşımı” yapılıyor ya!…

Yapılıyor da önce kiminle yapıldığını açıklığa kavuşturalım..



Biliyorsunuz ülkemizde son sekiz sene içersinde hayati önemde ne varsa satılmıştır..Vatanı dış düşmanlara karşı koruyacak olan TSK’ in en önemli damarı bu sekiz yıllık iktidar döneminde kesilmiştir.

Türk Telekom’u Araplara , daha doğrusu Arapların efendisi ve İsrail’in en yakın müttefiki Amerika’ya Türkiye’nin sattığını başka bir yazımda sizlerle paylaşmıştım biliyorsunuz.. Dolayısıyla artık savaşta en etkin silahımız olan iletişim ( Muhabere) vasıtalarının İsrail’in , dolayısıyla ABD’ in elinde olduğunu da biliyoruz..O halde istihbarat paylaşımını kiminle yaptığımızı ve dolayısıyla nasıl netice alacağımızı kestirmek zor olmasa gerek değil mi efendim..

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur sözü tarihin derinliklerinde kaybolmuştur artık…Bundandır ki; dost bildiklerimiz gece düşmana dönüşüyorsa terör belasının nereden geleceğini TSK’nin kestirme şansı da ortadan kalkar.. Daha da önemlisi örgütün arkasında ve desteğinde Küresel Odakların bulunduğu da dikkate alınırsa Sayın Göktürk’ün “Bu savaş 30 yıldır bir türlü bitirilemiyorsa, çocuklarımız 30 yıldır sapır sapır ölüyorsa komutanlarımızın savaş yönetme ustalığının da sorgulanmasından daha doğal bir şey olabilir mi?” deme lüksü hiç olamaz…

Değerli dostlar, bu savaş; iki ülkenin karşı karşıya gelerek yaptığı bir savaş değildir. Bu savaş; sömürmeyi yaşam tarzı haline getirmiş küresel devletlerin içimizdeki vatansızlarla birlik olup “teröristlere ” verdikleri destekle uygulana gelen Psikolojik / Asimetrik savaştır.

O nedenledir ki, gerçek bilgileri gözden kaçırarak kalem kullananların! taşeronlara ( teröristlere) hizmet edeceği unutulmamalıdır..

“Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunamaz” ilkesi unutulup her konuya balıklama atlayanlar, karşılarında her zaman bizleri bulacaktır…Bizler yaşadıkça, Küresel Devce hazırlanan ölümcül zehri gerçek habere susamışların beyinlerine kimse enjekte edemeyecektir..

Gelelim diğer bir konuya , Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi “ulusal mücadelede topyekun mücadele esastır”…Ancak, günümüzde her konuda yalnız bırakılmış ve acımasızca yıpratılmaya çalışılan bir TSK olduğunu görelim ve bilelim…

...Bu iktidar zamanında anlaşılamayan nedenlerle Milli Güvenlik Kurulu (MGK.) Genel Sekreterliğine , sivil kişi getirilerek yapısı ve işlevi kısırlaştırılmıştır..Yine TSK’yi görev yapamaz hale getirmek maksadıyla anılan kurumun ( MGK) bünyesinde önemli değişiklikler yapılmıştır.. Türkiye’nin milli çıkarlarını başarıyla savunmak için ‘Psikolojik Harekat birimini’ de içinde bulunduran “Toplumla İlişkiler Başkanlığı” bir anda söndürülmüştür..Bu uygulama ile de maalesef Türkiye bazında top yekun Psikolojik /Asimetrik Savaş yapamayacak bir MGK yaratılmıştır..

O halde Sayın TBMM Başkanının “Şehitlerimizle ilgili Genelkurmay'dan tatmin edici açıklama bekliyorum.” deme hakkını siz değerli dostlarımın takdirine bırakıyorum..



Yurt içinde meydana gelen terör eylemlerini bertaraf etmek, hükümete ve onun bünyesinde bulunan İçişleri Bakanlığına aittir..Hal böyle olunca insafsızca kalem kullananların ülkenin emniyet ve asayişinden sorumlu olan İçişleri Bakanlığımızdan hesap sorması gerekmez mi?



Ve sonuç olarak diyorum ki, askerin görev ve işlevinden bihaber olanlar! önce görevleri aşikar olan kurumlara yönelsinler..Yani hükümetten hesap sorsunlar..Veya o bakanlığın emir ve komutasında olduğunu bildikleri Emniyet ve Jandarma teşkilatını harekete geçirsinler.. Unutmasınlar ki, tarihimizde kurulan 16 Türk devleti, içerde Emniyet ve Asayişi sağlayacak kurumların başarısızlığı sonucu yıkılmıştır..
Zaten ülkemizi derinden sarsan müessif olaylara şahit olduğumuzda , esas sorumluları ortalarda görmemeye alıştık artık. Yani başarısız olan; dış güçlerin korkulu rüyası , caydırıcı unsuru olmayı başarmış TSK değil , TBMM, Hükümet, İç İşleri bakanlığı ve bünyesinde görev yapan Emniyet ve Jandarma güçleridir...Ve ayrıca Jandarma teşkilatının barışta İçişleri Bakanlığının emir ve komutasında olduğu unutulmamalıdır..

En derin saygılarım, gerçekleri görüp Türk insanıyla paylaşanlaradır..

Fevzi MORAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder