Pazartesi, Aralık 14, 2009

10 KASIMLARI UNUTTURAMAZSINIZ..

10 KASIMLARI UNUTTURAMAZSINIZ!!
Sevgili dost ve silah arkadaşlarım, Cumhuriyet rejimi ile o rejimin temel taşları olan Demokratik ve Laik yapı, her geçen gün yapılan çeşitli eylem ve söylemlerle temelinden sarsılmaya çalışılmaktadır....Bununla da kalınmayıp, Atamızın 71’ci ölüm yıl dönümünde Anıtkabire kadar uzanan bir seri tehlikeyle karşı karşıya bırakıldığımızı umarım hissediyorsunuzdur..
Türkiye üzerinde döndürülen dolapları dile getirmek için ta! eskilere gitmeye de gerek yoktur, biliyorsunuz..

20 Ocak 2009 dan itibaren dünyayı yönetmeye soyunan Küresel Devin yeni başkanı OBAMA Barack Hussein , ilk resmi ziyaretini ülkemize yapmıştı.. Genel bir değerlendirme yapıldığında insanımızın sempatisini kazandığı ve son derece olumlu izlenim bıraktığı söylenebilir..

Ama sempati dağıtan da , ilgi gören de ve ilk ziyaretini Türkiye’ye yapan da “siyasetçi” olunca elimizi şakağımıza koyup düşünmeliyiz derim!...

Zira hiç unutmamalıyız ki siyasetçiler, aynı zamanda dünyada hiç güvenilmeyenlerdir de.. Siyaset; ağzından çıkanın , akıldan geçirilenin zıttı olarak da tarif edilir..

Dünya’yı yönetmeye soyunan Obama’ın Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘e methiyeler düzmesinin üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden 11’ci ve peşi sıra gelen dalgalarda tutuklananları hatırlamaya ne dersiniz?

(….)Eli kalem tutan akil düşünce insanlarından tutun da , kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin seçkin komutanlarına ve son olarak da herkesin duyacağı şekilde Mustafa Kemal ATATÜRK’ e olan sevgilerini seslendiren sade vatandaşa kadar..

Gizli güçlerin desteğiyle Türkiye’de yok edilmeye çalışılan Adalet mekanizmasının kendi dalını kesen tehlikeli kararlarından dolayı, suçsuz insanların içeriye sokulduğu , suçluların ise dışarıda elini kolunu sallayarak gezmekte olduğunu nefretle seyreder olduk


Aşağıdaki linki tıkladığınızda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün izini sürerek yaşam bulmaya çalışan saf ve yürekli insanımıza reva görülenleri ibretle, nefretle ve hayretle izleyeceksiniz..ne demeli (!?.....)
http://video.aol.co.uk/video-detail/olacak-o-kadardan-atatrk-dersi-/536948045

Bırakın duyarlı insanları sabrının taşmasını , yok edilmeye çalışılan üstün değerler ve yaşatılan çirkinlikler karşısında taş bile ç a t l a r….,


Sonuç olarak;

Türk insanının çok çabuk unuttuğu dikkate alınarak yapılan gizli ve tehlikeli planlar ,sessiz kalındığı nedenle maalesef Anıtkabire kadar uzanmıştır..

Aşağıdaki karikatür 10 ciltlik bir eserden çok daha ibret verici ve etkileyicidir..Fazla lafa ne gerek…
En derin sevgi ve saygılarımla.

Fevzi MORAY
E.P.KD.ALBAY 19 Kasım 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder