Salı, Aralık 15, 2009

29 MART 2009 KURTULUŞUN VEYA YOK OLUŞUN MİLADIDIR…-1-

29 MART 2009 KURTULUŞUN VEYA YOK OLUŞUN MİLADIDIR…-1-

Birinci bölüm

Madem ki yerel seçimde ilk hedefimiz , hepinizin bildiği gibi 3 K (Kocaoğlu, Kılıçdaroğlu,Karayalçın) dır ve bu kez mutlaka başarmak istiyoruz , o halde bu günden tezi yok her türlü kırgınlığı bir tarafa bırakarak CHP.’ye ,Üç ilde başarısı için var gücümüzle destek olmalıyız..

Nasıl mı? Siteleri aktif şekilde kullanıp halkı doğrularla buluşturarak, daha evvel ki seçimlerde yapılan hilenin tekrarlamaması için iş bölümü halinde takip ve kontrol mekanizmasını devreye sokarak…

Malumunuz, mühimmatımız ( bilgi, belge vb.) vardı , silahı ( siteler) da bulduk , geriye halkın öğrenmek istediği gerçekleri internet üzerinden halkımıza duyurmak , onları uyandırmak kalıyor..

Haydi aydınlığı hayal edenler görev başına..

Seçim startı olan 3 K Parolası, daima zihinlerimizde olmalıdır..Eğer bu kez de güven duyup oy verdiklerimizin seçimlere asılmadığına , kısacası oyununa gelirsek karanlıkta yaşama mahkum oluruz..Zira bu seçim çok önemlidir..


Hepinizin bildiği gibi 29 Ocak 2009 tarihinde İsviçre’nin Davos kasabasında gerçekleşen oturumda , Başbakan RTE.’in diplomatik teamüllere riayet etmeden dünyaya verdiği korkutucu mesajlar , özgür ülkede yaşamaya susamış olan bizleri ümitlendirmiş olabilir ve fakat aynı zamanda bir ihtimaldir ki, işbirlikçilerle yapılan danışıklı dövüş de olabilir bu yaşananlar....Her ihtimali düşünmeliyiz.. O nedenle olaya sevinmeden daha bir temkinli ve teyakkuzla yaklaşmalıyız....

Yapılacak yerel seçimde dikkatli davranır , denetleme ve değerlendirme mekanizmasını devreye sokar ve aydınlık seçim startını başarıyla verebilirsek özellikle üç metropolde Atatürk’ün partisinin seçimden başarıyla çıkması sağlanabilir..

Değerli dost ve silah arkadaşlarım, dünyada yaşanan son olaylara bakıldığında insanlığın; savaşlarla bunaldığına , terörle ve acımasızca yapılan katliamlarla kan ve göz yaşı içinde bırakıldığına, yaşanamaz bir hayata layık görüldüğüne şahit olunur....

Hukukun önerdiği demokratik yollarla yapıldığında ülkelerin önünü açacak olan seçimlere , yaşadığımız dönem içinde akıl almaz hile hurda karıştırılması nedeniyle , sonuçta akıl tutulmasına uğradığımızı hepiniz biliyorsunuz..

Bu nedenledir ki, özellikle iktidara gelebilmek adına döndürülen dolaplar hakkında halkımızı uyaramazsak , huzurlu ve güvenli yaşamı sağlayan kuralları hayata geçirmez ve bilinçli şekilde uygulatamazsak , ülke insanımızın akıbeti hüsranla noktalanacak gibi görülüyor..

Dikkat ederseniz sıkça kara tablo çizerek seçimin ne kadar önemli olduğunu sizlerle paylaşmaya çalışıyorum..

Özellikle CHP.’in yerel seçimde ilk hedefi ; 3 ilin belediye başkanlığını ele geçirmek , ikinci hedefi ise , Genel Seçimlere aşağıda belirtilen pürüzleri gidererek girebilmek olmalıdır..Nasıl mı?

Genel Seçimi, Demokratik kurallarla gerçekleştirecek şekilde sil baştan düzenleyip yürürlüğe koyarak, güvendiğimiz genç ve dinamik insanları yukarıya taşıyacak sistemi Parlamentodaki tüm Millet Vekilleri ile inşa ederek…

Kısacası, büyük beyinler , sistemin insanlara yaraşır şekilde tespiti ve devreye sokulmasında görev almadıkça İsmini Ezberlediklerimiz( !?....) istemediğimiz halde her daim başımızda olacaktır..

“O nedenle Ya Bu Son Görev Yapılacak Ya Bu Son Görev Yapılacaktır…”

Örneğin Seçim sistemi, Partiler Yasası mutlaka günün şartlarına göre külliyen insanlığın ufkunu açacak şekilde yenilenmelidir..Dokunulmazlıklar mutlaka kaldırılmalıdır.. Öncelikle 29 Mart 2009 yerel seçiminde ikinci bölümde açıklamaya çalıştığım hususlara dikkat edilir ve tedbirler alınırsa arzulanan hedeflere ulaşılır diye değerlendirmekteyim..

En derin saygılarımla
Fevzi MORAYE.P.KD.ALBAY

************************************************
29 MART 2009 KURTULUŞUN VEYA YOK OLUŞUN MİLADIDIR…-2-
İkinci bölüm

29Mart 2009 seçimlerinde neler yapmamıza geçmeden evvel , kısa bir süre önce Cem Yılmazın AROG filmine gittim.. Arada gösterilen ‘Vali’ filminin kısa görüntüsü bakınız beni nerelere götürdü.
Filmde ,Ülkemizin önemli İl ve İlçelerinde üstün başarı ile Kaymakamlık ve Valilik yapan, Vatan sevgisi ve dürüst çalışmalarıyla Dünya’da bile ün yapmış Sayın Recep YAZICIOĞLU ‘un ölümünü konu alınmış…

Filmin tanıtımında bir şey çok dikkatimi çekmişti.. Siz saygıdeğer dostlarımla paylaşmanın faydalı olacağı inancındayım..

Ne diyor filmde bizden olmayan bir ajan , “ Siz Türklerin en beğendiğim özelliğiniz ne biliyor musunuz? Yapılanı çok çabuk unutuyorsunuz..” İşte burada bir nokta koyup teferruatlı düşünmemiz gerekiyor..

Ajan tarafından dile getirilen tespite rağmen üzerimizde oynanan oyunların farkında olunmaması nedeniyle 2002 seçimlerinde 10 milyon seçmen oyunu kullanamamış ve bu nedenle de Türk halkı ,
6 yıldır, akıllara durgunluk verecek kirliliklerle , vatana ihanetlerle , yolsuzluklarla , hırsızlıklarla ve çarpık kadrolaşmalarla baş başa bırakılmıştı...
Bu çarpık ve bir o kadar da tehlike arz eden gidişe son verilmediği takdirde, Emperyalist güçlerin hedefi olan “bağımsız yaşama son” politikası maalesef istemediğimiz halde gerçekleşecek gibi görülmektedir..

Halbuki, zamanında atalarımız vatan savunmasında şehit düşer, yaralanıp sakat kalırken, biz çocuk ve torunlarını huzur ve güven altında yaşatmak adına ne büyük fedakarlıkları göğüslemişlerdi.. Bu durumda bizlere düşen görev; olacak torunlarımızın istikbali için bu uğurda canını veren atalarımızın kemiklerini sızlatmamak adına amansızca mücadele vermek olmalıdır...

Bu nedenledir ki, ülkesini ve insanını sevenler olarak görev
anlayışımız ; “önümüze çıkan zorlukların başarılması ve fakat ele geçirilmesi imkansız gibi görünen engellerin ele geçirmenin zaman alacağı” prensibi üzerine inşa edilmelidir…

Hepinizin bildiği gibi, etrafta 22 Temmuz seçimlerinin ardından çok konuşulan bir konu da seçimlerde hile mi yapıldı ? sorusu olmuştur.. ”Evet yapılan seçimde küresel gücün desteğinde hile yapılmıştır dersek , yalan bilgilendirme yapmamış oluruz..” Hile yapıldığına dair çok önemli belge ve teknik bulgulara rastlandığına da şahit olunmuştur..

Şimdi sizlerle , kısaca bilgisayar ortamında yapılan seçimlerde dönen dolapları, istemediklerimizin iktidara nasıl taşındığını , dünya devi tarafından muhalefet görevinin kimlere verildiğini irdelemeye çalışalım..

Bildiğiniz gibi 2002 yılında yapılan seçimde Recep Tayip Erdoğan , mahkumiyeti nedeniyle seçimlere katılamamıştır.. Bir bakıyorsunuz gizli bir gücün aldığı kararla , Ana Muhalefet Lideri olan Deniz Baykal , önce RTE.’ı millet vekili , daha sonra da Başbakan olarak sahneye çıkarıyor..

Çok ilginç değil mi dostlarım!. Durun daha bitmedi, 2002 ve 2007 seçimlerinde hile yapıldığı ayan beyan ortada iken olayın üzerine gitmeyen kim olmuştur..

Tabii ki Ana Muhalefet lideri Deniz Baykal..

Ülkenin ufkunu açacak , ilerlemesini sağlayacak olan Partiler Yasası İle Seçim yasasında değişiklik yapılacağının teminatını verenlerin , acaba neden görevlerini yerine getirmeyerek ülkeyi karanlığa sürüklediğini hiç düşündünüz mü?

Şimdi de geliniz, olacak yerel seçimde nelere dikkate almamız gerektiğini birlikte irdelemeye çalışalım..

Seçimlerdeki Teknolojik Hile Nasıl Yapıldı Ve Uyumaya Devam Edersek Daha Nasıl Yapılacak!

Başlangıçta ülkemiz insanına değer verildiğinde başaramayacağı
hiçbir şey yoktur diyerek konuya girmek istiyorum.. Dikkat ederseniz ülkemizde bilgisayar ve elektronik aletleri kullanamayan insan sayısı yok gibidir... Konu ile ilgili insan yetiştiren yeterince fakülte olduğu da biliniyor..
Günümüzün gençliği, seçimlerde kullanılan yazılım ve güvenliği tamamen ABD teknolojisinin elinde olan SEÇSİS 'in ne olduğunu biliyor ve teknik özelliklerine de vakıftır.. Türkiye'de ilk kez 22 Temmuz seçimlerimde Amerikanın kontrolünde % 100 bilgisayar yazılımı kullanılmıştır.. Bu yazılımı da içeren projenin adı SEÇSİS' tir.. Merak edenler için ayrıntılı bilgi http://www.ysk. gov.tr/ adresinde mevcuttur. Girildiğinde teferruatlı bilgi edinilebilir..
SEÇSİS projesinde kullanılan bilgilerin toplandığı yer yazılımı , Java teknolojisi destekli Oracle'dir. Yazılıma güvenlik açısından bakıldığında, Oracle ciddi ve bu konuda büyük şirket ise de, açıkları mevcuttur ve Oracle da Microsoft'tan sonra ikinci büyük ABD yazılım firmasıdır.. Neticede her yol ABD. de kesişiyor..
Hal böyle olunca Sandık Kurullarında oyların sayılıp sonuçların elle yazıldığı tutanaklar, İlçe Seçim Kurulundaki bilgisayarlarda yüklü SEÇSİS yazılımı üzerindeki tutanağa geçiriliyor... Bundan sonraki aşamada ise İlçe Seçim Kurulu, tutanak toplamlarını İl Seçim Kuruluna ve İl Seçim Kurulu da YSK' a SEÇSİS üzerinden bildiriyor..
Bu ağ ortamı dış müdahalelere karşı güvenlik donanımları ve yazılımları ile korunmaya çalışılır.
SEÇSİS projesinde , işletim sistemi olarak, merkezde Unix-linux ,
ilçelerde ise Windows XP yüklü İnter işlemcili bilgisayarlar kullanılmıştır .
****Linux-unix sistemler diğer yazılım ve donanımlarla birlikte kullanıldığında.açık kaynak kodlu olup güvenlik açısından bugün en güvenli sistemlerdendir.
****Oysa, YSK, il ve ilçe seçim kurullarında bulunan Windows işletim sistemleri CİA destekli, Bill Gates mamulü en büyük "bilgi çalar" sistemdir.

Buna ilave olarak SEÇSİS projesinde "Cisco" güvenlik ürünleri kullanıldığı YSK sitesinde bilgi olarak yer almaktadır.
CİSCO sistem de bir ABD firmasınındır.
****CİSCO sistemin güvenlik durumu hakkında Google'de "cisco hack" olarak arama yaparsanız CİSCO güvenlik sistemlerinin nasıl hack edileceğine ve güvenlik açıklarına dair çok sayıda makale ve yazı bulabilirsiniz.

****Yani, SEÇSİS sistemi veritabanı, işletim sistemi, yazılım ve güvenlik olarak tamamen ABD teknolojisinin elindedir..
****Ve zaten hem bu nedenle, hem de bilgisayar teknolojisinin niteliği gereği sisteme her an dışarıdan müdahale edilebilmesi mümkündür.
Müdahale yapılırsa hile yapılması da teknik olarak mümkündür. Ancak bunu ispat etmeden, hile yapılmıştır demek hukuken mümkün değildir.
Bu konuda İ.Ü. Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğ.Gör. Doç.Dr. Ümit SAYIN'ın makalesinde ilginç bilgi ve tespitler yer almaktadır (http://www.kuvayimi lliye.net/ yazar.php? id=1928).

Yazılarımda sıkça işlediğim bir konuyu burada tekrarlamamın yerinde olacağı kanaatindeyim..
****Son yıllarda başta ABD olmak üzere, Yunanistan’da, Ukrayna’da, Irak’ta, Türkiye’de, İtalya’da vb. stratejik konuma sahip ismini sayamadığım çeşitli ülkelerde benzer bilgisayar destekli seçim sistemi kullanılarak halkın aklını durduracak neticeler alınmıştır..
Bazı Avrupa ülkeleri hileyi tespit ederek demokratik kurallara uygun seçimin yapılmasını sağlamıştır.. Ancak bize dönecek olursak , Atamızın partisi ile ülke yönetimine soyunur gözükenler , maalesef kendilerine tevcih edilen Muhalefet göreviyle yetinmişlerdir.. Bizler Seçim şokunu atlatmaya çalışırken sosyal demokratların ne yaptığını henüz unutmadık..
****Muhtemeldir ki, seçime hile karıştığı bilinmesine rağmen , ne sistemle ilgili tek bir laf etmişler , ne de sandık tutanaklarının fiili tespiti için hamle yapmışlardır...
Adeta Türkiye’nin idaresini ; rejimi değiştirmeyi kafalarına koyanlara gümüş tepside sunmayı başardılar..
İşte geçen iki seçimde üzerimizde böyle oyunlar oynandı , dostlar..
Onun için sizler gibi benim de kafam son derece karışık..Ve onun için dikkatli olmak , teyakkuzda bulunmak ve yapılanları takip ve kontrol etmek zamanıdır diyorum..
Ve çözümün, oynanan oyunları alt edecek bilgileri süratle öğrenmekten ve kirli hamleleri boşa çıkaracak şekilde amansızca mücadele etmekten geçtiğini bilelim.... Yapacağımız mücadelede Allah’ın bizimle beraber olacağına inanıyorum..Gazamız şimdiden mübarek olsun..
En derin saygılarımla.. Fevzi MORAY E.P.KD.ALB.
04 Şubat 2009 İzmir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder