Pazartesi, Aralık 14, 2009

SAYIN BAŞBAKANA MEKTUBUMDUR!!
Değerli dostlar, malum güçlerin! Bir an evvel hedeflerine ulaşmaları adına ülkemizde o kadar çabuk gündem değişiyor ki , şu anda olduğu gibi hedef analiz ve tespitinde daldan dala konar hale geliyoruz..

Ben sizlere bu gün 10 Kasımların öneminden bahsedecektim. (10 Kasımları unutturamazsınız)..Lakin bir gün içinde gündemi değiştiren o kadar çok propaganda bombardımanına maruz kalıyoruz ki, adeta akıl tutulması yaşıyoruz..
Bu nedenledir ki diğer konuyu başka bir güne bırakarak bu gün bizleri yönetenlere seslenmek ihtiyacı hissettim..
***
Siz iktidardakiler! sonunuzun yaklaştığının farkında mısınız?

Öğrenmek zahmetinde bulunmadığınız tarihimizin altında ezileceğinizi, yatağa girdiğinizde biraz olsun düşünmez misiniz?

Yine siz iktidardakiler! hiç kitap okumaz mısınız? Tarihten ders çıkarmaz mısınız?

Siz Sayın Başbakanım!, Mecliste , metne bağlı kalarak “Demokratik açılım” konusunda dile getirdiklerinizle biz Atatürk sevdalısı yurt severleri hiç tatmin edemediniz ve adeta havan da su dövdünüz..
Bırakınız beklentilerimize yaklaşmayı , adeta dağa fare doğurttunuz..

Doğal olarak da mecliste bulunan duyarlı milletvekillerinin haklı tepkileri, sizi yoldan çıkartmaya ve esas kişiliğinize döndürmeye yetti..

Sayın Başbakanım, günün savaşından başarıyla çıkmak istiyorsanız eğer, devlet adamlığı ciddiyetinde vakur ve bilinçli hareket etmelisiniz..

Düşüncelerini söyleyenlere tahammül göstermelisiniz.. Zira çoğu zaman bizlerin beyinlerine kazınan ürpertici görüntünüze ve verdiğiniz tehlikeli mesajlara tahammül edemeyenler her geçen gün çoğalıyor, dikkate değerdir..

Bu gidiş sizin ve şürekanız adına hayırlı bir gidiş değildir..Hemen hemen her gün yüce divanlık suçların havada uçuştuğu günleri yaşar olduk..

Hitabet kabiliyeti yüksek , icraatı çok kuvvetli ve çalışkan bir lider olduğunuz su götürmez bir gerçektir, hakkınızı vermeliyiz..

Hakkınızdaki düşüncelerimi, yedi yıldır sizi analiz eden bir ağabeyiniz olarak dile getirmeye çalışıyorum..

Ancak unutmayınız ki, Gerçek kişiliğiniz; irticalen yaptığınız konuşmalarda ortaya çıkıyor....

Metne bağlı kalmayarak yaptığınız etkili konuşmalarda Sağlıklı kişilik portresinden oldukça uzaklaşıyorsunuz. Meydana çıkan ruhsal rahatsızlıklarınızı hayretle , dehşetle ve birazda tedirginlikle izler olduk..

Bu gidiş sizi bitirdiği gibi , sizinle birlikte olanları da bitirir Sayın Başbakanım..

İktidara geldiğiniz günden bu yana gerçekleştirdiğiniz başarılı icraatlarınızı, 28 Eylül 2008 tarihinde kaleme aldığım “yiğidi öldür ama hakkını ver” başlıklı yazımda dile getirmiştim..Sayın Başbakanım, sizi düşünerek kaleme aldığım o yazıdan can alıcı bir iki cümleyi burada tekrarlamanın faydalı olacağı kanısındayım..

“(………) Politikalarını tasvip etmediğim bir iktidar tarafından yönetilmemize rağmen “yiğidi öldür ancak hakkını yeme” ilkesine riayet edenlerdenim..


Özellikle özel aracımla ülkemizin her yöresinde yapılan ve yapımı devam eden duble yollarda huzur ve emniyetle seyahat ederken , mevcut iktidara çok teşekkür ve dua ettiğim olmuştur.. Aynı düşüncelerim TOKİ evleri içinde geçerlidir..

Sonuç olarak; hangi iktidar tarafından yönetilirsek yönetilelim “ülke yararına yapılan tüm etkinliklere destek, irticai faaliyetlere köstek” prensip edinildiği takdirde ülkemiz muasır medeniyet seviyesini yakalar , aksi halde yok olmaya mahkum ediliriz diye değerlendiriyorum.”
***
Umarım takip ettiğiniz tehlikeli yolun, sizlerden neleri alıp götüreceğini hesaplıyorsunuzdur..
Ne diyelim , Allahın selamet ve sevgisi üzerinizde olsun..

En derin sevgi ve saygılarımla..16 Kasım 2009 Antalya
Fevzi MORAY
E.P.KD.ALB.
***

Şimdi esas konuya dönebiliriz..

Sevgili dost ve silah arkadaşlarım, Cumhuriyet rejimi ile o rejimin temel taşları olan Demokratik ve Laik yapı, her geçen gün yapılan çeşitli eylem ve söylemlerle temelinden sarsılmaya çalışılmaktadır....Bununla da kalınmayıp, Atamızın 71’ci ölüm yıl dönümünde Anıtkabire kadar uzanan bir seri tehlikeyle karşı karşıya bırakıldığımızı hissettirmeye çalışmadılar mı?
Türkiye üzerinde döndürülen dolapları dile getirmek için ta! Eskilere gitmeyede gerek yoktur..

Bilindiği gibi 20 Ocak 2009 dan itibaren dünyayı yönetmeye soyunan Küresel Devin yeni başkanı OBAMA Barack Hussein , ilk resmi ziyaretini ülkemize yapmıştı.. Genel bir değerlendirme yapıldığında insanımızın sempatisini kazandığı ve son derece olumlu izlenim bıraktığı söylenebilir..

Ama sempati dağıtan ve ilgi gören de “siyasetçi” olunca elimizi şakağımıza koyup düşünmeliyiz derim!...

Zira hiç unutmamalıyız ki, siyasetçiler aynı zamanda dünyada hiç güvenilmeyenlerdir.. Siyaset, ağzından çıkanın akıldan geçirilenle zıt olması olarak ta tarif edilir..

Dünya’yı yönetmeye soyunan Obama’ın Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘e methiyeler düzmesinin üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden 11’ci ve peşi sıra gelen dalgalarda tutuklananları hatırlamaya ne dersiniz? Eli kalem tutan akil düşünce insanları, herkesin duyacağı şekilde Mustafa Kemal ATATÜRK’ e olan sevgilerini seslendiren vatandaşlar ve son olarak ta kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin seçkin komutanları…

Türk insanının çok çabuk unuttuğu dikkate alınarak yapılan gizli ve tehlikeli planlar ,sessiz kalındığı nedenle maalesef Anıtkabire kadar uzanmıştır..

Aşağıdaki karikatür 10 ciltlik bir eserden çok daha etkileyicidir..Fazla lafa ne gerek…
En derin sevgi ve saygılarımla.

Fevzi MORAY
E.P.KD.ALBAY 15 Kasım 2009



,

1 yorum:

  1. Selam Sevgi ve Saygılarımla:

    Sayın albayım değindiğiniz konuların hepsine katılıyorum. Kaleminize, yüreğinize sağlık.

    2002 kasımından beri A-K-P İcaraatlarına baktığımda,inanın ruhum kararıyor.Kendimi zor tutuyorum.ŞUNA İNANDIMKİ bizi yıkan,ne kimliğimiz ne yönetimimiz nede siyasetimiz. Ortada öyle oyunlar oynanıyorki,şaşmamak elde değil..ABD nin Lozan antlaşmasındaki tavrından dolayı,her ne kadar natodan dolayıda dahi olsa dostumuz olmadığını biliyorum. Avrupalı medeniyetsizleri m.s 450 lerde başbuğ Attila'dan yedikleri tokatın intikamını alma peşindeler,yani Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı alenen meydanda.

    Sayın Albayım, Araştırmalarıma göre bu olumsuz günleri görmemizin nedenleri 1- DİN/ 4 Halifeden sonra Kur'an ve Hadis'lerle ilerletilmesi, ve tüm zamanları içinde barındıran islam, dinini insanlar,yaşadıkları çağa göre düzenleyemedikleri için,işin kolayına kaçıp ezberciliği tercih etmeleridir.ve İslam dinini mezheplere bölerek parçalamalarıdır. Ve her biri ayrı telden çalıyor!!halkımızın % 99'u müslüman halk böyle olunca adam 4 namaz suresiyle kendisini müslüman sanıp A-K-P ye destek veriyor.VATANIN birinci derecede tehlikede oluşu bana göre bu DİN timsarları ve ona inanan cahil,inatcı kesimden kaynaklanmaktadır.BİLDİĞİNİZ GİBİ böyle kişi ve kuruluşlar İstiklal Harbimiz sırasındada faaliyette idiler,ne İyidir ki o dönem YÜCE RABBİMİN Bizlere lutfettiği bir MUSTAFA KEMALİMİZ VARDI. şimdi onun makamında kimler oturuyor çok yazık.2-Siyasetcilerimizin Oy uğruna tehlikeyi görmelerine rağmen lades demeleri.3-TÜRK milletinin bu gün dahi okullarda Tarih dersinden hoşlanmaması.gerek eğitimcilerin gerek velilerin tarih üzerine,ilgi göstermemeleri veya sevdirememeleri.3-meclise giren siyasetciler ve basın yayın kuruluşlarının ettikleri yemine sadık kalmamaları,hatta AB+D ye para karşılığı kölelik yaptıkları alenen ortadadır. YÜCE RABBİM SONUMUZU Hayır eylesin...

    YanıtlaSil